Bevásárlókocsi,szupermarket.

Bevásárlókocsi,szupermarket.
990.-
990.-
1990.- -tól
4 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft

Bevásárló kocsi ami 3 éves kortól ajánlott. Bele lehet ültetni a babát is és lehet bele pakolni mint a nagy élethű bevásárló kocsiba. Magyar termék.

Ajánlott életkor:2-3 év felett.Méret: 42x35x59cm. Fiúk-lányok is szeretik.

Részletek

Ez a játék bevásárlókocsi kiváló választás minden olyan gyermek számára, aki szeret játszani és felfedezni a világot. A bevásárlókocsi magában foglalja mindazt, amire szüksége lehet egy kis bolti vásárláshoz, és szórakoztató játékélményt nyújt a gyermekeknek.

A bevásárlókocsi mérete és kialakítása tökéletesen megfelel a kisgyermekek számára. A kocsi tartalmaz egy kosarat, amely segít a gyermeknek, hogy a játék bolti termékeket bepakolja és szállítja a kocsihoz. A bevásárlókocsi kerekei könnyen gördülnek és biztonságosak a padlóhoz, így a gyermekek könnyen mozgathatják a kocsit.

A játék bevásárlókocsi az anyaghasználatának köszönhetően tartós és hosszú élettartamú. A kocsi tervezése és kidolgozása szintén biztonságos, hogy megfeleljen a kisgyermekek szüleik által elvárt biztonsági szabványoknak.

A játék bevásárlókocsi nem csak szórakoztató játékélményt nyújt, hanem segíti a gyermekeket is a számtan, a koordináció és a kommunikáció fejlesztésében.  Segítik a gyermekeket a számolás és a számtan megértésében. A játék segíti a kommunikációt, amikor a gyermek együtt játszik barátaival vagy családjával.

A játék bevásárlókocsi szép és élethű kialakítása miatt könnyen beleillik a gyermek szobájának bármelyik sarkába. A játék biztonságos, tartós és szórakoztató, így tökéletes választás minden gyermek számára, aki szeret játszani és felfedezni a világot.

 

Adatok
Gyártó
Dohány
Cikkszám
5022
Tömeg
1 kg/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!