Óvodai felszerelés

Az Óvodai Felszerelés olyan kategóriát tartalmaz, amely a gyerekeknek szükséges az óvodai életük során. Ezek a termékek elősegítik a gyermekeknek a mindennapi tevékenységekben, játékban és tanulásban, valamint az óvodai környezet kényelméhez és biztonságához.

A kategória legfontosabb termékei közé tartoznak:

  1. Óvodai táskák és hátizsákok: Könnyű és kényelmes tárolók az óvodai eszközöknek, játékoknak és uzsonnának, amelyek a gyerekek könnyen hordhatják és kezelhetik.

  2. Uzsonnás dobozok és kulacsok: Praktikus és környezetbarát tárolók az uzsonnához és italokhoz, amelyek megfelelnek az óvodai előírásoknak és könnyen nyithatóak és zárhatóak.

  3. Írószerek és rajzeszközök: Olyan ceruzák, filctollak, festékek és ecsetek, amelyek elősegítik a gyermekek kreativitását és művészi kifejezőkészségét.

  4. Játékok és fejlesztő eszközök: Különféle játékok és tanulást segítő eszközök, amelyek fejlesztik a gyermekek képességeit és kognitív készségeit.

  5. Pelenkázó táskák: Könnyű és praktikus táskák a pelenkák, vizes törlőkendők és egyéb pelenkázási eszközök számára, amelyeket használnak az óvodai pelenkázást.

  6. Pihenőszőnyegek és pihenőpárnák: Kényelmes pihenőhelyek a gyermekeknek az óvodai alváshoz és pihenéshez.

Az Óvodai Felszerelés kategória célja, hogy megfelelő és minőségi eszközöket kínáljon az óvodai élethez, amely segíti a gyermekek fejlődését és kényelmét az óvodában. Ezek a termékek gyermekbarát anyagokból készülnek, és figyelembe veszik az óvodai környezet speciális igényeit, hogy a gyerekek számára kellemes és biztonságos legyen az óvodai élmény.

Nézet:
Sorrend:
-5%
Tank törülköző 70x140 cm
4 200 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 990 Ft
Nézet:
Sorrend: