Városok

London, New York, Amsterdam, Budapest, és más nagyvárosról szóló ajándéktárgyak. 

Bögre, párna, párnahuzat, hűtőmágnes, golyóstoll, puzzle, képeslap. És rengeteg termék van még. 

 

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:
  1. London tematikájú puzzle - Ez a puzzle 1000 darabból áll és az ikonikus londoni helyszíneket ábrázolja, mint például a Tower Bridge, a London Eye, a Big Ben és a Buckingham-palota. A puzzle kiváló minőségű és a darabok könnyen illeszkednek egymáshoz.

  2. New York-i emléktárgyak ajándékcsomagja - Ez a csomag tartalmaz egy New York-i tematikájú bögrét, pólót és kulcstartót, amelyek mindegyike az ikonikus helyszínek és jelképek mint az Empire State Building, a Szabadság-szobor és a Times Square.

  3. Párizsi Eiffel torony képeslapok - Ez a csomag tartalmaz 20 db minőségi képeslapot, amelyek mindegyike a világhírű Eiffel-tornyot ábrázolja, különböző szögekből és időjárási körülmények között.

  4. Róma nevezetességeit bemutató táska - Ez a táska az olasz főváros ikonikus helyszíneit ábrázolja, mint például a Colosseum, a Szent Péter-bazilika és a Trevi-kút. A táska mérete ideális mindennapi használatra, és a minőségi anyagból készült, így hosszú élettartamú.

  5. Budapest tematikájú bögre - Ez a bögre Budapest nevezetességeit ábrázolja, mint például a Lánchíd, a Hősök tere és a Parlament épületét. A minőségi porcelánból készült bögre mérete ideális kávé vagy tea fogyasztásához, és egy nagyszerű ajándék a magyar főváros szerelmeseinek.