Gyümölcsök, virágok, növények

Gyümölcsök, virágok és növények nagyon népszerű témák a termékek között, mivel színesek és élettel teli mintáikkal könnyen fel tudják dobni a hangulatot. Íme néhány termékleírás ezekkel a témákkal kapcsolatban:

  1. Virágos párnahuzat: Egy gyönyörű virágos mintás párnahuzat, amely felüdíti otthonod hangulatát. A huzat anyaga könnyen mosható, így könnyen tisztán tartható.

  2. Gyümölcsös konyharuha: A konyharuha kiváló minőségű pamut anyagból készült, amely tartós és strapabíró. A minta különböző gyümölcsöket ábrázol, mint például citrom, narancs és alma, és vidám színvilága felvidítja az otthonod hangulatát.

  3. Növény mintás bögre: Egy nagyszerű választás azok számára, akik szeretik a növényeket. A bögre mintája különböző növényeket ábrázol, és tartós kerámiából készült, így hosszú élettartamú.

  4. Virágos függöny: A virágos függöny tökéletes díszítése bármely szobának. A virágos minta színes és élettel teli, és az anyaga minőségi pamut, így tartós és könnyen tisztítható.

  5. Gyümölcsös tapéta: A gyümölcsös tapéta kiváló választás a konyhába vagy az ebédlőbe, hogy felvidítsa azokat a helyiségeket. A minta különböző gyümölcsöket ábrázol, mint például az eper, a banán és az alma, és könnyen felhelyezhető.

  6. Növényes pohár alátét: Egy elegáns pohár alátét, amely különböző növényeket ábrázol. Az anyaga tartós és könnyen tisztítható, és a minta élettel teli színekben pompázik.

Ezek a termékek tökéletes ajándékok lehetnek azoknak, akik szeretik a természetet és a színes mintákat.

Nézet:
Sorrend:
-24%
Eper párnahuzat 40*40 cm
1 690 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 290 Ft
-24%
Kivi párnahuzat 40*40 cm
1 690 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 290 Ft
Nézet:
Sorrend: