Hamupipőke

A Hamupipőke kategória azokat a termékeket foglalja magába, amelyek a Hamupipőke meséhez és karakteréhez kapcsolódnak. Ezek a termékek a Hamupipőke rajongói számára készülnek, és lehetővé teszik számukra, hogy közelebb érezhessék magukat a meséhez és kedvenc karakterükhöz.

A párna egy kényelmes és stílusos kiegészítő, amelyen Hamupipőke mintája vagy képe látható. Ez a párna tökéletesen illik a gyerekszoba vagy a nappali díszítéséhez, és kényelmet nyújt a pihenéshez vagy olvasáshoz.

Az ágynemű a Hamupipőke mese varázslatos világát hozza az alvásidőbe. Az ágyneműhuzat és a párnahuzat Hamupipőke és más karakterek képével vagy mintájával díszített, amelyek kellemes atmoszférát teremtenek az alváshoz.

A tolltartó Hamupipőke motívumokkal ellátott praktikus tároló, amelyben a gyerekek rendben tarthatják az íróeszközeiket. Ez lehetővé teszi, hogy a gyerekek mindig kéznél legyenek a tollak, ceruzák és egyéb írószerek.

A Hamupipőke pólók és ruhaneműk a meséből ismert karakterekkel díszítettek, és lehetővé teszik a rajongók számára, hogy viseljék kedvenc mesefiguráikat. Ezek a ruhadarabok stílusosak és kényelmesek, és tökéletesek mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra.

Az írószer kategóriába tartoznak az olyan Hamupipőke témájú jegyzettömbök, tollak, radírok és egyéb írószerek, amelyek a meséhez kapcsolódó mintákkal és motívumokkal vannak díszítve. Ezek az írószerek ideálisak az iskolába vagy otthoni használatra, és segítenek a rajongóknak a kreativitásuk kifejezésében és a szövegek megírásában.

A Hamupipőke kategória egy teljes élményt nyújt a rajongóknak, lehetővé téve számukra, hogy része legyenek a mesének és a kedvenc karakterüknek mindennapi életükben.

Nézet:
Sorrend:
-23%
Kék hercegnő jelmez, 110/120
14 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

11 590 Ft
Nézet:
Sorrend: