Asztal dísz, dekoráció

Ki ne örülne a színekben pompázó asztali díszeknek a nagy eseményeken, partikon és zsúrokon? Az ilyen asztali díszek nemcsak a gyerekek, de felnőttek körében is nagyon népszerűek. Születésnapok, ballagások, esküvők vagy az egyre nagyobb teret hódító babavárók kihagyhatatlan dekorációja. Nézzen körbe bátran a Javoli nagykereskedelmi webáruház minőségi termékei között, amelyek kizárólag partnereiknek elérhetőek továbbértékesítésre!

 

Milyen asztali díszeket szoktak vásárolni?

 

A vásárlók egyre jobban rajonganak az ünnepekért és az azokra való készülődésért. Számtalan olyan esemény van, amely okot ad egy parti megszervezésére és ezzel együtt a dekoráció vásárlásra is. A legnépszerűbb feliratok még napjainkban is a szülinapi feliratok. A gyerekeknek imádnak ilyen feliratokkal kedveskedni, ám később is ott vannak az ember életében azok a mérföldkövek, amik nem maradhatnak ünneplés nélkül. Ilyen például a fél évszázados életkort megünneplő Happy Birthday Pink 50 asztaldísz.

 

Milyen további eseményeket szoktak még feldobni ehhez hasonló dekorációkkal a születésnapokon túl? Ilyen lehet még a karácsony a Hópehely konfettivel, egy tematikus buli a Retro Rainbow, Szivárvány asztali dekorációval, vagy egy keresztelő a Christening, Keresztelő Asztali dísszel. Nincs olyan esemény, amit ne lehetne feldobni színes konfettikkel, így az esküvőkön is nagy sikert aratnak az esküvői konfettik!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: