Fagyis homokozó tölcsér és kanál

Fagyis homokozó tölcsér és kanál
Fagyis homokozó tölcsér és kanál
Fagyis homokozó tölcsér és kanál
Fagyis homokozó tölcsér és kanál
Részletek

A Fagyis homokozó kicsi szett igazi kis csodát kínál a homokozóban játszó gyermekeknek. Ez a szett tartalmazza az élethű nagyságú játékokat, amelyek a fagyizás élményét hozzák a homokozóba. A gyerekek örömmel fogják használni ezeket a játékokat, és még több móka és kreatív játék vár rájuk.

A szett tartalma:

  1. Tölcsér: A két darab tölcsér lehetővé teszi a homok vagy a vizsgyűjtését és öntözését, valamint a homokvárak vagy formák készítését a homokozóban. Az élethű méret segít a gyerekeknek még jobban beleélni magukat a játékba.

  2. Fagyi kanál: Ez a kis kanál ideális a homok felszedésére és formálására, hogy elkészítsék a homokfagyikat vagy különleges homokkészítményeket. A gyermekek szívesen használják ezt a játékot a homokozóban, és szórakoztató módon játszhatnak vele.

A Fagyis homokozó kicsi szett nagyon népszerű a gyermekek körében, és tökéletes kiegészítője lehet a meglévő homokozós szettnek. A játékok élethű nagyságukkal és részleteikkel valósághű élményt nyújtanak a gyerekeknek, miközben fejlesztik a finommotoros képességeiket és kreativitásukat.

Tegye még izgalmasabbá a homokozó játékot a Fagyis homokozó kicsi szettel, és engedje szabadjára a gyermek fantáziáját és kreativitását!

Adatok
Gyártó
Metalcar
Cikkszám
4006942760107
Tömeg
100 g/db
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
-200 Ft/db
790 Ft/db
2+  db
-240 Ft/db
750 Ft/db
5+  db
-300 Ft/db
690 Ft/db
10+  db
990 Ft/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!