Pöttyös gumilabda 23cm

Pöttyös gumilabda 23cm
Pöttyös gumilabda 23cm
Pöttyös gumilabda 23cm
Pöttyös gumilabda 23cm
Pöttyös gumilabda 23cm
Pöttyös gumilabda 23cm
990.-
990.-
1990.- -tól
Szín
1 290 Ft

23 cm átmérőjű pöttyös labda. 

 

Részletek

Ez a vidám és színes retro pöttyös labda kiváló választás az aktív játékokhoz és szórakozáshoz. A labda átmérője 23 cm, ami ideális méretet biztosít a könnyed labdajátékokhoz és sporttevékenységekhez.

A labdát jellemzi a klasszikus pöttyös minta, amely többféle színben elérhető, beleértve a pirosat, kéket, zöldet és sárgát. Ezek a vibráló színek még szórakoztatóbbá teszik a játékot, és könnyebbé teszik a labdát a társaságban való azonosítását.

A retro pöttyös labda kiváló minőségű anyagból készült, így tartós és hosszú élettartamú. Használható különféle játékokhoz, udvari játékokhoz, vagy akár strandlabdázáshoz is.

Vidddal a retro pöttyös labdát a következő kirándulásra, strandolásra vagy sporttevékenységre, és garantáltan jó hangulatot varázsol mindenki arcára!

Jellemzők:

  • Méret: 23 cm átmérő
  • Színek: piros, kék, zöld, sárga
  • Anyag: tartós és minőségi anyagból készült

Ez a retro pöttyös labda kiváló választás egy népszerű és aktív játékokhoz, és garantáltan sok vidám pillanatot nyújt mindenkinek!

Keresve sem találhatnánk ennél klasszikusabb labdát, köszönhetően a pöttyös mintázatnak és az élénk színeknek. A huszonhárom centiméteres átmérővel rendelkező gumilabda remek választás a gyerekek számára, hiszen kézzel is kényelmesen meg lehessen fogni, és még pontosabban lehet vele dobni. A labda puha gumiból készült, pattogtatásra kiváló, biztonságosan rúgható, dobható. Használható akár otthon a szobádban, akár a kertben vagy egy nyaralás során, egyedül és barátokkal egyaránt.
A termék ftalátmentes anyagból készült!

Adatok
Cikkszám
labd1
Tömeg
250 g/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!