Homokozó formák játékszett vödörrel

Homokozó formák játékszett vödörrel
1 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 16 Ft

Homokozó formák játékszett vödörrel

Fedezze fel ezt a különleges homokozó formák játékszettet, amely tökéletes kiegészítője a gyerekek szabadtéri játékainak. A szett mindent tartalmaz, amire szükség lehet egy kreatív és szórakoztató homokozóbeli kalandhoz.

A csomagban található egy praktikus lapát és gereblye, amelyekkel a gyerekek könnyedén formálhatják a homokot, építhetnek különféle alkotásokat vagy akár kis gödröket áshatnak. Az igazi móka azonban a négy állatos forma segítségével kezdődik. A csikóhal, teknős, polip és rák formák nem csak gyerekek számára vonzóak, de lehetőséget adnak a tengeri világ megismerésére is játékos formában.

A formák élénk színei és aranyos kialakításai garantáltan felkeltik a gyerekek érdeklődését, és ösztönzik őket az alkotásra. A gyerekek imádni fogják a tengeri lények formáinak különbözőségét és a velük járó kreatív lehetőségeket.

Ez a homokozó formák játékszett egy könnyen hordozható, praktikus kis vödörben érkezik, így a gyerekek könnyedén magukkal vihetik a parkba, a tengerpartra vagy bármilyen homokos területre. Ez a kényelmes tárolási megoldás biztosítja, hogy a szett minden eleme egy helyen maradjon, így nem kell aggódni az elveszett darabok miatt.

Válassza ezt a homokozó formák játékszettet, hogy a gyerekek játék közben fejleszthessék kézügyességüket, kreativitásukat, és közben megismerkedhessenek a tengeri élővilággal.

A vödör mérete: 16 x 10 cm. 

Adatok
Gyártó
Szoti
Cikkszám
82276
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!